Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

CREBO: Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25742)
Wil jij aan de slag in de wereld van voeding? In de opleiding Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie leer je alles over het bewerken, verwerken en inpakken van levensmiddelen. Hygiëne en kwaliteitscontroles zijn daarbij onmisbaar. In de voedingssector kun jij je passie kwijt!
Introductie

De opleiding

Wil jij aan de slag in de wereld van voeding? In de opleiding Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie leer je alles over het bewerken, verwerken en inpakken van grondstoffen en producten. Het draait allemaal om het zorgvuldig bewerken van grondstoffen, het nauwkeurig verwerken en het zorgvuldig inpakken van producten. Hygiëne en kwaliteitscontroles zijn daarbij onmisbaar. In de veelzijdige voedingssector kun jij je passie kwijt!
wat ga je leren?

Dit leer je tijdens je opleiding

Inhoud

Tijdens je opleiding leer je alles over het bewerken, verwerken en inpakken van grondstoffen en producten. Je leert hygiënisch werken en kwaliteitscontroles uitvoeren. Ook leer je machines bedienen, schoonmaken en onderhouden. Je maakt kennis met het omgaan met klanten en de kassa. Op school en tijdens stages leer je alles over de verschillende producten, bederfelijkheid, het bereiden van voedsel en het bedienen van apparatuur. Je leert hoe belangrijk nauwkeurige controles zijn van de bereiding en het eindproduct.

De opleiding in beeld

Hier leer je het

Past deze opleiding bij jou?

Een goed begin

  • Je bent op 1 augustus minimaal 16 jaar oud
  • Je kunt niet toegelaten worden tot een opleiding op de niveaus 2, 3 en 4
Locaties

Bekijk waar de opleiding gevolgd kan worden

Alle locaties
Meld je aan voor Assistent horeca voeding of voedingsindustrie
Jouw toekomst

Jouw toekomst met de opleiding Assistent horeca voeding of voedingsindustrie